Angel Grill v BURGER ARENĚ působí skutečně jako andělé. Tento mladý franšízový projekt, který vznikl na Novém Zélandu našel své příznivce i v Česku. Angel Grill si zakládá především na čerstvosti a kvalitě používaných surovin. S každou objednávkou si přímo hrají, a navíc je to ještě baví.
Váš majstrštyk?
Angel Grill je už pět let na českém trhu a na festivaly jezdíme hlavně s BBQ Burgrem Speciálem. Je to vlastně náš nejlepší burger, co máme. Pětkrát za sebou jsme vyhráli burger festival, zejména v Ostravě a ve Frýdku. Máme tam domácí omáčku, domácí housku, maso je chuck roll a je opravdu výborný.
Co nejvíce láká hosty?
Kvalita.
Co vy nejraději nabízíte?
Kvalitu. Jde o to, že máme trošku vyšší cenu burgerů – 189 korun. Je to tím, že suroviny v burgeru jsou opravdu výborné, domácí a dáváme si s tím velkou práci.
Jaká je gramáž?
Před uděláním 120 g masa, po udělání kolem 100 g. Jinak celková hmotnost toho burgeru je 260–270 g.
S čím sklízíte největší úspěch?
S tou kvalitou. A je to tak… i to bistro, které máme ve Frýdku, je v lokalitě, kde je slepá ulice, žádné centrum, takže vyloženě si nás lidé musí najít. Burgery nejsou jediná naše doména, děláme také žebírka, křidýlka a tortilly.
Kdy a kde vás uvidíme příště?
Pojedeme letos na 60 festivalů. Máme 2 food trucky. Budeme na Colours of Ostrava, na těch větších akcích jako je Rock For People, na burger festech, na Beats for Love, hlavně okolo Ostravy – tam je těch akcí nejvíc.