Úplně poprvé došlo ke spojení brněnského Motosalonu a Burger Areny a ukázalo se to jako skvělý nápad.
Poprvé je součástí Motosalonu i Burger Arena. Co vás přimělo sem přijít a být tady?
Již vloni jsem se dozvěděli, že tady bude probíhat každoroční festival, takže nás to místo zaujalo.
Co je vaše největší specialita?
Máme tady trhané hovězí hrudní na zeleninovém salátku v housce.
Kde jinde vás můžeme najít po skončení Motosalonu?
My budeme víceméně na podobných akcích, takže nás můžete potkat třeba na Festivalu chutí, zase tady v Brně na výstavišti, za dva týdny v Jihlavě na nočním běhu a za tři týdny v Hustopečích na Slavnosti mandloní.
Co si u vás lidé nejčastěji objednávají?
Burger. (smích)
A co je vaše největší specialita?
Je to takzvaný Low carb, což je nízkosacharidová verze burgru s prvky keto diety. Jde tam o to, že je tam snížený počet sacharidů a cukru a to pečivo, které používáme na burger, je na bázi tvarohu, ne mouky. Jsou tam vlastně jenom tvaroh, vejce, nějaká lněná semínka a oříšky.