Caravaning Brno

Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

Neosolar spol. s r.o.

Vytisknout
IČO: 26287030

Neosolar je ryze český dovozce, distributor a dodavatel komponent pro fotovoltaické systémy a systémy pro akumulaci energie. Hlavní značkou, jejíž distribuci, servis a technickou podporu firma zajišťuje je Victron Energy.
Společnost Victron Energy se od svého založení v roce 1975 stala globálním dodavatelem v oblasti systémů pro ukládání energie pro rezidenční i komerční projekty v různých průmyslových oblastech, specializuje se na efektivní kombinování různých zdrojů energie, což umožňuje poskytovat špičková řešení pro jakékoli energetické potřeby a projekty. Technologicky zaměřená společnost se opírá o silný tým výzkumu a vývoje a je synonymem pro spolehlivost a kvalitu provedení. Klíčové produkty zahrnují sinusové měniče, sinusové měniče/nabíječky, MPPT solární regulátory, nabíječky baterií, DC/DC měniče, zařízení pro monitoring a další. Produkty Victron Energy jsou široce uznávány jako profesionální volba pro nezávislou elektrickou energii.
Zákazníky Neosolaru jsou především firmy instalující fotovoltaické systémy, elektromontážní firmy, společnosti obchodující s elektromateriálem a komponentami pro fotovoltaické elektrárny, firmy z oblasti automobilového průmyslu (přestavby automobilů, karavany, složky IZS, armáda), specializované e-shopy ale i koncoví zákazníci a běžní uživatelé z celé EU, hlavně pak z ČR a SK. Má širokou síť instalačních partnerů, které pravidelně školí a poskytuje jim technickou a servisní podporu.
NEOSOLAR, TO JE „ENERGIE. KDYKOLI. KDEKOLI.“

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 016

Adresa firmy

Adresa

Pávovská 5456/27a
586 01, Jihlava
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 567 313 652

Zastoupené značky

Victron Energy

3.7 Instalace - elektro, topení, plyn, voda

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše