Caravaning Brno

Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

CABMANIAC s.r.o.

Vytisknout
IČO: 17108021

CABMANIAC - Česká rodinná firma

Na veletrhu Caravaning Brno představí CABMANIAC svůj nejnovější model obytné nástavby BASECAB. Firma, která si zakládá na poctivém řemesle, kombinuje jednoduchost a praktičnost s vysokou kvalitou. Model BASECAB je navržen tak, aby se přizpůsobil jakémukoli pickupu, ať už evropskému nebo americkém a to díky možnosti konfigurovat délku, šířku i výšku nástavby.

Jednou z největších výhod tohoto modelu je flexibilita interiéru. Zákazníci si mohou interiér nakonfigurovat přesně podle svých představ a potřeb. Velkou výhodou je i možnost postupné konfigurace – začněte s holým skeletem a vybavujte interiér postupně, nebo si rovnou zvolte plně vybavenou variantu.

Nechte se překvapit, jak prostorná a univerzální nástavba může být! Přijďte se podívat na jejich stánek a změňte svůj pohled na nástavby na pickupy – možná zjistíte, že je to přesně to, co hledáte pro svá dobrodružství.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon V přízemí / 023

Adresa firmy

Adresa

Březina 156
294 11, Březina
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 720 247 729

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše