GO a Regiontour

Veletrhy cestovního ruchu

A.W. spol. s r. o.

Vytisknout
IČO: 13642031

Společnost A.W. spol. s r.o. je jediným výrobcem Olomouckých tvarůžků na světě. Tento jedinečný výrobek získal chráněné zeměpisné označení.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon G1 - jižní křídlo / 030A

Adresa firmy

Adresa

Palackého 4
789 83, Loštice
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 583 445 111

Produkty na veletrhu

Olomoucké tvarůžky
Olomoucké tvarůžky

Olomoucké tvarůžky
Olomoucké tvarůžky jsou zrajícím sýrem vyrobeným z netučného kyselého tvarohu. Mají zcela ojedinělou pikantní chuť, typickou vůni, povrch se zlatožlutým mazem a soudržnou poloměkkou až měkkou konzistencí s patrným světlejším jádrem. Tvar má zpravidla podobu kotoučků, kroužků, tyčinek, nebo nepravidelných kousků. Olomoucké tvarůžky jsou stolní sýr. Mají charakteristickou a nezaměnitelnou chuť a vůni způsobenou (proteolytickým) rozkladem bílkoviny sýra při zrání. Díky svým nutričním hodnotám – nízké energetické hodnotě (tzn. nízkému obsahu tuku) a obsahu plnohodnotných bílkovin a vápníku, se Olomoucké tvarůžky řadí na první místo mezi sýry.

Při výrobě Olomouckých tvarůžků se nepoužívají geneticky modifikované suroviny. Vyrábějí se bez přídavku syřidel, barviv, aromat a stabilizátorů. Obsahují alergen – tvaroh vyrobený z pasterizovaného kravského mléka. Neobsahují látky, které způsobují celiakii a jsou tedy vhodné pro bezlepkovou dietu.

Obory činnosti

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše