Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

MicroStep, spol. s r.o.

Vytisknout
IČO: 603015

MicroStep, spol. s r.o. se sídlem v Bratislavě a výrobními závody v Hriňové a Partizánském vyvíjí, vyrábí a dodává multifunkční CNC pálicí centra, která disponují širokou paletou příslušenství pro kolmé a úkosové řezání různými technologiemi – vláknovým laserem, plazmou, kyslíkem, vodním paprskem – a také doplnkovými technologiemi jako jsou třeba popisováni, vrtání nebo frézování. Stroje MicroStep pracují v téměř 60 státech světa.

Díky nedávnému rozšíření portfolia o laserové svařování a ohraňování nabízí MicroStep také dodávku pracovních buněk na klíč včetně vlastního CAM softvéru, integrace strojů do vlastního systému centrálního řízení výroby, automatizace procesů pomocí manipulačních a dopravníkových systémů a digitalizace.

Kromě strojů vyvíjí a dodává MicroStep vlastní řídící systémy, CAM softvér, CAPP aplikace a digitalizační řešení pod značkou CyberFab.

Webové stránky společnosti:

www.microstep.eu
www.microstep.sk
www.microstep.cz
www.cyberfab.com

UMÍSTĚNÍ: Pavilon F přízemí / 222

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše