Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

NINGBO YIERKA SEALS CO., LTD.

Vytisknout

Ningbo Yierka Seals Co., Ltd. byla založena v roce 1982 za účelem výzkumu, vývoje, výroby a prodeje hydraulických a pneumatických těsnění. Naše těsnící výrobky jsou vyráběny sofistikovanou technologií a vynikající kvalitou a naše silné zaměření na klienta nám získává důvěru nových a stálých zákazníků již od našeho založení.
Naše společnost má profesionální tým pro výzkum forem a centrum pro zpracování forem, se svými odbornými znalostmi v oblasti designu produktů, vývoje forem a integrace výroby, máme také rozsáhlé zkušenosti s výrobou různých pryžových a plastových surovin. A podle mezinárodních standardů lze stejný výrobní proces přizpůsobená tak, aby poskytovala klientům specifická profesionální řešení těsnění.
Naše hlavní trhy pokrývají Evropu, Severní Ameriku, Brazílii a Japonsko. Pevně ​​věříme, že „inovace a integrita“ jsou filozofie spolupráce potřebné k rozšíření našich obzorů a pomoci našim novým i stálým klientům růst s námi, od síly k síle.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon V přízemí / 190

Adresa firmy

Adresa

No.68 Xinzhuang Road, Gaoqiao Town, Haishu District
315175, Ningbo
Čína Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+86 574 880 515 16
Web:

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše