Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

FAMOUS CORPORATION

Vytisknout

1. Famous Corporation byla založena v roce 1983 a náš vývoj od té doby neustále postupuje. Našim klientům poskytujeme produkty nejvyšší kvality a nejlepší služby. Mezi naše hlavní produkty patří hydraulické svěráky, pneumatické svěráky, automatické svěráky, 5osé svěráky, samostředící svěráky, tlakoměry, upínací nástroje, frézovací svěráky a příslušenství k obráběcím strojům.

2. Jsme jedním z předních výrobců příslušenství k obráběcím strojům na Tchaj-wanu a také tím, kdo může nabídnout konkurenceschopné ceny a dobrou kvalitu. Abychom snížili náklady na produkt a přinesli výhody našim zákazníkům, přijali jsme techniky hromadné výroby s přísným Q.C.

3. Všechny naše produkty procházejí pečlivou kontrolou kvality. Od výběru materiálu až po konečný proces je každý krok pod naším přísným dohledem.

4. Spokojenost zákazníka bude naší největší motivací.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon V přízemí / 094

Adresa firmy

Adresa

No. 88, Lane 205, Kung Fu Road, Hsi-Tun Dist.
40760, Taichung
Tchaj-wan Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+886 427 026 510

Zastoupené značky

FAMOUS

11.6.3.4 Strojní svěráky

Zastoupené firmy

FAMOUS CORPORATION
Tchaj-wan

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše