Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

Fiving, s. r. o.

Vytisknout
IČO: 31571778

FIVING je výrobní společnost, která od svého založení v roce 1992 vyvíjí, vyrábí, montuje a servisuje vlastní vzduchotechnická zařízení. V současné době společnost zaměstnává více než 70 zaměstnanců. Celková plocha výrobního závodu zabírá plochu fotbalového stadionu. Společnost FIVING klade velký důraz na kvalitu svých výrobků a služeb, a proto má zaveden systém řízení kvality ISO 9001 a systém environmentálního managementu ISO 14001.
Společnost FIVING nabízí řešení v oblasti klimatizace, technologického chlazení, vytápění, měření a regulace vytápění, větrání pro různé typy objektů v průmyslové i rezidenční sféře. Nabízíme komplexní a efektivní řešení zaměřená na snížení provozních nákladů a maximalizaci účinnosti a efektivity navržených systémů.
Naše společnost investuje do nových technologií v souladu se strategickými cíli společnosti, aby byla schopna dlouhodobě a efektivně zajistit celý výrobní proces vzduchotechnických zařízení vlastním technologickým vybavením. Naším dlouhodobým cílem je, aby se společnost FIVING stala uznávanou značkou s prvotřídním portfoliem produktů a služeb v oblasti výroby a produkce vzduchotechnických zařízení, a to díky neustálým inovacím a zvyšování kvality, které jsou výsledkem našeho vlastního vývoje.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon V přízemí / 135A

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše