Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

Videojet Technologies Czechia s.r.o.

Vytisknout
IČO: 11972068

Společnost Videojet je celosvětovým lídrem v oblasti kódovacích, označovacích a tiskových systémů, tekutin pro specifické aplikace a digitálně podporovaných řešení. Díky odborníkům na aplikace u zákazníků a vedoucím technologiím v oblasti průmyslových inkoustových tiskáren včetně kontinuálních inkoustových tiskáren (CIJ) a termálních inkoustových tiskáren (TIJ); termotransferových přetiskovacích zařízení (TTO); průmyslových laserových značicích strojů, jako jsou CO2 a vláknové lasery; etiketovacích strojů včetně aplikátorů etiket; a řešení pro kódování obalů, tisknou řešení společnosti Videojet denně na více než deset miliard výrobků po celém světě.

Díky řešením v celé řadě kódovacích zařízení Videojet můžete tisknout a značit přímo na lahve, hliníkové plechovky, flexibilní fólie, kartony, bedny, automobilové díly a další materiály na bázi skla, plastu, kovu a vláken. Společnost Videojet slouží zákazníkům z oblasti výroby spotřebního zboží, farmaceutického průmyslu, výroby zdravotnických prostředků a průmyslového zboží, kterým pomáhá zvyšovat produktivitu, chránit a rozvíjet jejich značky a držet krok s průmyslovými trendy a předpisy.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 095

Adresa firmy

Adresa

Na Hlavní 166/59
182 00, Praha 8
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 228 810 079

Zastoupené značky

SATO Printers

11.3.11 Stroje a přístroje na ražení, cejchování a značení

Videojet Technologies Inc.

11.3.11 Stroje a přístroje na ražení, cejchování a značení

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše