Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

Heliotis AG

Vytisknout

Švýcarská společnost Heliotis vyvíjí, vyrábí a distribuuje optickou 3D měřicí technologii pro průmyslovou kontrolu kvality. Naše hlavní kompetence spočívají ve vývoji vlastních obrazových snímačů CMOS, kamer založených na FPGA rozhraní a optické metrologii. Díky trvalým investicím do výzkumu a vývoje patří naše 3D senzory k nejpřesnějším a nejrychlejším bezkontaktním senzorům na světě.

Na přesnost a spolehlivost našich produktů spoléhají přední výrobci polovodičů, spotřební a automobilové elektroniky a lékařské techniky.

Kontaktujte nás a poraďte se s námi o vašem konkrétním testovacím úkolu. Využijte dlouholetých zkušeností našich odborníků. Poradenství a zkušební měření vám zpravidla poskytneme zdarma. V případě potřeby vás samozřejmě podpoříme i při realizaci.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon F přízemí / 017

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše