Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

RIPPERT GmbH & Co. KG

Vytisknout
IČO: 126781419

Rodinný podnik, který založil Paul Rippert v roce 1966 v Clarholzu, se zabývá projektováním, výrobou a montáží nejmodernějších technologií pro oblasti:


- Předúprava, lakování, práškové lakování a sušení kovových, plastových a dřevěných výrobků.

- Automatizace (manipulační systémy)

- Kontrola znečištění ovzduší a technologie ochrany životního prostředí

- Průmyslové ventilátory

- Softwarová řešení pro naše provozy



Společnost RIPPERT se svými přibližně 400 zaměstnanci vyvíjí ekologické a energeticky úsporné systémy pro výrobní procesy svých zákazníků v téměř všech průmyslových odvětvích doma i v zahraničí. Neustálé inovace, důsledná orientace na zákazníka a komplexní nabídka služeb od plánování až po instalaci a údržbu zajistily společnosti vedoucí postavení na trhu.



Vysoce kvalifikovaní zaměstnanci ve všech oblastech činnosti společnosti stejně jako nejmodernější výrobní a logistické zázemí od počítačem podporovaného projektování až po plně automatická CNC centra pro zpracování plechu jsou nejlepšími předpoklady pro další pozitivní rozvoj.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon E přízemí / 020

Adresa firmy

Adresa

Paul-Rippert-Straße 2-8
33442, Herzebrock-Clarholz
Německo Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+49 524 590 10
E-mail: info@rippert.de

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše