Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

Home Star sp. z o. o.

Vytisknout

Home Star - jsme výrobci produktů pod značkou THERMATEC.
THERMATEC - je značka reprezentující technologické, čisté a levné teplo ve vašem domě nebo firmě. V naší nabídce naleznete ekologická tepelná čerpadla, v nichž používáme pracovní látku R290, nádrže na teplou užitkovou vodu, zásobníky a hydraulické skříně. Jsme inovativní společnost a naše zařízení odpovídají směru EU v používání přírodních látek v topných zařízeních, jakou je R290. Věnujeme velkou pozornost užitečnosti, kvalitě zpracování a odolnosti produktů, což nám umožňuje dodávat zařízení připravená na mnoho let bezproblémového a efektivního provozu. Technologický pokrok našich zařízení znamená, že jsme tam, kam ostatní teprve směřují. V našich řešeních neděláme kompromisy. Bezpečnost stabilního a efektivního tepelného zabezpečení vašeho domu nebo firmy je pro nás nejdůležitější.

V nabídce naší firmy naleznete:
- tepelná čerpadla pro domácnosti série S-line o výkonu 6 kW, 10 kW, 16 kW a průmyslová tepelná čerpadla C-line o výkonu 50 kW. Sérii C-line můžeme propojit v kaskádním systému až pro 16 zařízení, což nám poskytuje celkový výkon až 800 kW. Tato tepelná čerpadla mohou zásobovat velké veřejné budovy, bytové domy, kanceláře nebo průmyslové podniky teplem;
- nádrže na teplou užitkovou vodu vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli Duplex o kapacitách 200l, 250l a 300l;
- zásobníky vyrobené z nerezové oceli s kapacitou 100l, 200l a 300l;
- hydraulické skříně (kompletní uzavřené kotelny) v různých variantách, přizpůsobené potřebám našich zákazníků.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon V přízemí / 077

Adresa firmy

Adresa

Misjonarzy Oblatów MN 20A
40-129, Katowice
Polsko Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+48 327 220 203

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše