Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

BringAuto s.r.o.

Vytisknout
IČO: 28263731

Vizí BringAuto je robotizace všech procesů dodávek na poslední míli a usnadnit a zpříjemnit život občanům. dos8hneme toho vývojem, výrobou a nasazením různých autonomních nebo teleoperabilních (dálkově ovládaných) robotů.
Dnes se zaměřujeme především na průmyslovou nákladní dopravu, která se potýká s řadou problémů jako jsou CO2 emise, nedostatek kvalifikovaných zaměstnanců, vysoké náklady na zaměstnance, malá škálovatelnost, malá časová flexibilita, zam zranění atd. Kombinace BringAuto Delivery Robot a Fleet management System „přináší“ unikátní řešení všech těchto problémů.

Autonomní vozidla představíme na brněnském veletrhu v rámci projektu LivingLAPT.
Cílem projektu je zajistit udržitelnou autonomní dopravu v různých evropských městech, zajistit bezpečnou a ekonomickou dopravu bez potřeby operátorů/řidičů na palubě.
Tento projekt je podporován EIT Urban Mobility, iniciativou Evropského institutu pro inovace a technologie (EIT), orgánu Evropské unie. EIT Urban Mobility se snaží urychlit pozitivní změny v oblasti mobility, aby se v městských prostorech lépe žilo.
Více informací: eiturbanmobility.eu

UMÍSTĚNÍ: Pavilon Y / 001

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše