Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

Vystavovatelé

Vyhledávání
Oblíbené
Obor 17.5 Automatické výrobní systémy použitelné pro digitální továrnu (Smart Factory)
Zpět na obor
Vytisknout seznam
#
A
Umístění Pavilon F přízemí / 204
B
Umístění Pavilon Y / 001
C

Compas automatizace, spol. s r.o.

Compas dodává technologie s roboty, průmyslovou automatizaci a výrobní IT systémy třídy MES/MOM pro „chytré“ digitální továrny ve vizi Industry 4.0. Aktivity Compas v dodávkách řešení pro Digitální továrny: - konstrukce a dodávky JUS strojů, výrobních linek s roboty a investičních celků - průmyslová automatizace pro sériové a dávkové výrobní procesy - komplexní digitalizace výroby, logistiky, jakosti a údržby. Odlišujeme se tím, že dokážeme výrobním podnikům dodávat integrované, plně automatizované a digitalizované výrobní celky od úrovně technologií až po výrobní IT. Vyvíjíme a implementujeme výrobní informační MES/MOM systém COMES a tvoříme komplexní řešení systémové integrace, umožňující detailně plánovat a řídit výrobu, zlepšovat její jakost, efektivitu a řídit interní logistiku a údržbu. Rámec našich služeb pro optimalizaci procesů jsme obohatili distribucí a implementací komplexních diagnostických systémů technologií německé firmy iba AG. Posláním iba je přinést transparentnost do světa průmyslové výroby a energetických závodů i distribučních sítí. Jsme jedním z leaderů v oboru řešení průmyslové automatizace a automatizačním partnerem firem Beckhoff, Siemens, Fanuc a Stäubli. Projektujeme elektrická zařízení, programujeme řídicí systémy Simatic i Beckhoff a aplikujeme roboty předních výrobců. V automatizaci patří tým Compas specialistů k předním v Evropě. V oboru konstrukce a dodávek technologií nabízíme dodávky nových i úpravy stávajících JUS a zařízení s implementací robotů i cobotů. Dodáváme aplikace pro více průmyslových odvětví, a to jak pro oblast sériových výrob - automotive, gumárenství, plastikářství, strojírenství, tak i pro procesní průmysl - šaržové výroby farmacie, potravinářství, zdravotní pomůcky aj.

Umístění Pavilon F přízemí / 092 Pavilon F přízemí / 092A
D
F
G
H
Umístění Pavilon V přízemí / 121
K
Umístění Pavilon V přízemí / 049
Umístění Pavilon F přízemí / 078
M

mySCADA Technologies s.r.o.

Jsme česká firma zaměřená na vývoj a produkci průmyslových SCADA/HMI systémů. Pracujeme se sběrem dat z PLC i MQTT, jejich analýzou a vizualizací. Zabýváme se diagnostikou strojů prostřednictvím vibroanalýzy. Naše řešení prediktivní údržby zahrnuje vzdálený dohled nad stroji, který pomáhá našim zákazníkům monitorovat a šetřit spotřebovanou energii a snižovat výrobní náklady. Na letošní veletrh přicházíme s novinkou - DataTalk Analytics, pokročilým nástrojem pro Business Intelligence a vizualizaci dat v reálném čase. DataTalk Analytics má rozsáhlé technické možnosti a poskytuje podnikům a profesionálům nástroje k snadné analýze dat, jejich vizualizaci a vyhodnocení. Mezi výjimečné vlastnosti DataTalk Analytics patří bezproblémová integrace s řadou datových zdrojů a schopnost zpracovávat data v reálném čase. DataTalk Analytics byl navržen s ohledem na průmyslové aplikace, zejména pro sběr dat z průmyslových automatů a IoT senzorů. Díky své přizpůsobivé architektuře však představuje univerzální přínos pro jakýkoli IT systém. Vyzkoušejte technickou efektivitu DataTalk Analytics s jeho snadnou instalací a uživatelsky přívětivým ovládáním, které ocení obzvláště malé a střední podniky. Jako ukázku pro letošní veletrh jsme zvolili výstup reálného projektu řešícího sběr dat o kondici klienta ve zdravotnickém zařízení sbíraného pomocí inteligentní podložky na nemocničním lůžku.

Umístění Pavilon F přízemí / 225

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše