Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

BIRLA PRECISION TECHNOLOGIES LTD.

Vytisknout

Birla Precision Technologies Ltd. je výrobce přesných nástrojů, který poskytuje vysoce kvalitní řešení pro různá průmyslová odvětví po celém světě. Společnost byla založena v roce 1987 a specializujeme se na výrobu HSS řezných nástrojů, karbidových nástrojů a CNC držáků nástrojů. Naše divize držáků nástrojů začala jako společný podnik s Kennametal, USA, což nám poskytlo pevné základy v pokročilé výrobě a technologii. S pěti moderními výrobními závody, pokročilou technologií a kvalifikovaným týmem splňujeme vysoké nároky našich globálních zákazníků.

V současné době vyvážíme do více než 40 zemí, přičemž hlavními trhy jsou Evropa, USA a Japonsko. Abychom lépe obsloužili naše evropské zákazníky, nedávno jsme otevřeli dceřinou společnost a sklad v Německu, což nám umožňuje zefektivnit provoz a zrychlit dodávky.

Naše široké produktové portfolio a schopnosti v oblasti přesného inženýrství z nás činí důvěryhodného partnera pro průmyslová odvětví, jako je automobilový průmysl, letecký průmysl a strojírenství, a vždy dodáváme inovativní špičková řešení.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon F přízemí / 076

Adresa firmy

Adresa

206, Dalamal House, First Floor, JB Marg, Nariman Point
400021, Mumbai
Indie Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+91 960 700 955 3

Certifikáty

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše