Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

CODERE SA

Vytisknout
IČO: 106500230

CODERE se specializuje na výrobu zakázkových průmyslových pecí řízených pod ochrannou atmosférou; působí po celém světě v řadě oborů, včetně automobilového, leteckého průmyslu, výroby pružin a spojovacích prvků, dále průmyslu drahých kovů, medicínského, optického, zbrojního a hydraulického. Obsluhuje také řadu mezinárodních smluvních tepelných úpraven.

CODERE se specializuje na následující procesy včetně kalení, cementování, nitridace, temperování a žíhání z mnoha různých možností kalení (oleje, soli, vody nebo polymeru).

Codere má jedinečné výhody oproti tradičním dávkovým pecím. Růst je patrný zejména v procesech kalení solí (ADI, martempering, bainitické kalení), úpravě titanu, při leteckých projektech respektujících AMS 2750E anebo Automotive (CQI9) a v multiproduktových řadách (potřebná flexibilita pro teplotu a atmosféru).

UMÍSTĚNÍ: Pavilon V přízemí / 056

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše