Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

IBS Scherer GmbH

Vytisknout
IČO: 887539

Kompletní řešení pro průmyslové čištění povrchů a údržbu!
Rodinný podnik s tradicí.

Vybavujeme dílny v údržbě a výrobě všech oborů kompletním řešením pro čištění drobných dílů od olejů a mastných nečistot, které je šetrné k životnímu prostředí. Osvědčená IBS-Technologie je úspěšně používána jen v Evropě ve více jak 70.000 pracovištích. Od účelového technického zařízení přes obnovitelné čisticí kapaliny až po vnitropodnikovou recyklaci - řešení od IBS je vždy profesionální řešení na míru.

Vaše výhoda.
IBS-Mycí stoly s čisticí kapalinou přesvědčí díky svojí nejlepší ekologické efektivitě a odpovídají všem bodům zákona pro podporu oběhového hospodářství. Použitím čisticích kapalin v uzavřeném oběhovém systému a patentovaného systému čerpadla docílíte s IBS systémem čištěním dílů vysokého stupně čištění, pracujete hospodárně, trvale a bez rizik pro člověka a životní prostředí. IBS-Mycí automaty pro univerzální použití IBS-Čisticích kapalin na vodní bázi Vám nabízí, díky plně automaticky probíhajícímu čisticímu procesu, vysoký výkon mytí a snadnou obsluhu.

Pro profesionály od profesionálů.
> Máme kompetenci. Máme suroviny!
> Čisticí kapaliny. Mycí stoly. Likvidace.
> Vyrobeno 100% v Německu! A jsme na to hrdí!
> Vyřešíme Váš problém s čištěním!

UMÍSTĚNÍ: Pavilon E přízemí / 022

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše