Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

IDP CO., LTD.

Vytisknout

Společnost pro návrh převodového mechanismu: Poskytování inovativních řešení

Společnost IDP CO., LTD byla založena v roce 2013. je vysoce kvalitní výrobce převodových soukolí a poskytuje řešení převodů pro našeho klienta Celkové řešení zahrnuje koncept, návrh, vzorek, zkušební provoz, standardy kontroly kvality až po výrobu. Přizpůsobte produkty tak, aby splňovaly požadavky produktů. Kritéria naší profese jsou následující: profesionalita přenosu, předběžná analýza, návrh koncepčního náčrtu, znalost materiálu.
Efektivně pracujeme s různými klienty na systémech převodových modulů, lékařském vybavení, leteckém průmyslu, průmyslové automatizaci, polovodičových zařízeních a dalších různých oblastech.

Spolupracujeme s profesionálními výrobci CNC dílů, abychom zajistili kvalitu a přesnost. Před montáží důkladně zkontrolujeme všechny komponenty, aby splňovaly normy. Volitelné kontrolní procesy zahrnují kontrolu rozměrů, kontrolu povrchové úpravy, ověření materiálu a další, Rádi bychom zaručili kvalitu každé části převodových ozubených kol, A ozubená kola fungují efektivně, přesně a konzistentně na mechanickém zařízení a zařízení.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon V přízemí / 084E

Adresa firmy

Adresa

Street: 2F, No. 2-1, Wuguan Rd., Wugu Dist.
24886, New Taipei City
Tchaj-wan Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+886 222 991 556
Web:

Certifikáty

ISO 9001:2015

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše