Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

Pemamek Oy

Vytisknout

Společnost Pemamek Ltd. je přední společností v oboru svařování a automatizace výroby s více než padesátiletou tradicí. Společnost Pemamek, která se specializuje na návrh a výrobu špičkových automatizačních řešení, poskytuje expertní služby zákazníkům po celém světě.

Ústředním bodem úspěchu společnosti Pemamek jsou její základní principy: prioritou je porozumění jedinečným potřebám zákazníků, hluboké pronikání do problémů s cílem nabídnout řešení šitá na míru, neustálé zavádění inovací, které vedou ke špičkovým technologickým řešením, a závazek plnit sliby s přesností a spolehlivostí.

Odborné znalosti společnosti Pemamek pokrývají několik kritických odvětví, včetně větrné energie, stavby lodí, zařízení na moři a technologických zařízení, výroby energie a všeobecné výroby. Řešení společnosti pro automatizaci svařování jsou navržena tak, aby zajišťovala bezpečnou a snadnou obsluhu, zvyšovala bezpečnost práce, upřednostňovala ergonomický komfort, maximalizovala efektivitu výroby s velkým objemem produkce a integrovala kontrolu kvality do každého kroku procesu. Ať už klienti potřebují jedno zařízení nebo komplexní výrobní linku, rozsáhlá nabídka PEMA společnosti Pemamek dokáže uspokojit jejich potřeby.

Moderní ústředí a továrna společnosti Pemamek se nachází ve finském městě Loimaa a další pobočky v Tampere a Turku. Pro lepší obsluhu svých globálních zákazníků má společnost také dceřiné společnosti ve Spojených státech, Španělsku, Itálii a Německu a obchodní zastoupení v Brazílii a Polsku.

Oddanost společnosti Pemamek kvalitě a inovacím jí zajišťuje přední postavení v oboru automatizace svařování.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon V přízemí / 027

Adresa firmy

Adresa

Lamminkatu 47
32200, Loimaa
Finsko Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+358 105 016 1

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše