Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

PP KOVANDA - Kovanda Petr

Vytisknout
IČO: 47960922

Firma Petr Kovanda vystupující pod obchodní značkou PP KOVANDA se primárně zabývá prodejem a sériovou či zakázkovou výrobou periférií pro plastikářský průmysl.

Jsme specialisté v oblasti sušení a dopravy materiálu pro plastikářský průmysl.

Pro zajištění kvality Vašeho výrobního programu má firma PP KOVANDA divizi zaměřující se na rychlé a efektivní servisní služby.

V posledních letech vznikla také nová divize zaměřující se na zakázkovou výrobu jednoúčelových zařízení v oblasti automatizace a integrace robotických ramen do stávajících i nově vzniklých provozů.

Firma Petr Kovanda byla založena roku 1997 a k dnešnímu dni již dodáváme i do mezinárodních společností, kde jsme například výhradními dodavateli periférií a automatizačních linek.

Díky dlouholetým zkušenostem, vývoji a neustálému zlepšování našich produktů jsme jedním z předních českých výrobců.

Výrobní program PP KOVANDA je zaměřen především na sériovou výrobu periferií pro plastikářský průmysl s možností upravovat jednotlivá zařízení dle konkrétního přání zákazníka.

Disponujeme širokou škálou výrobních možností pro zajištění vysoké kvality zakázkových a sériově vyráběných zařízení.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon P přízemí / 043

Adresa firmy

Adresa

Rožnovská 796
756 54, Zubří
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 774 983 000

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše