TECHAGRO

Mezinárodní veletrh zemědělské techniky

V.Racek - zemědělské technologie s.r.o.

Vytisknout
IČO: 28997859

Naše rodinná firma V. Racek je dodavatelem zemědělských staveb a technologií. Zabýváme se zpracováním studií, projektů a generální dodávkou staveb stájí pro masný a dojený skot a doprovodných zemědělských staveb - seníků, hnojišť, jímek, ocelových hal a též staveb zpracovatelské části farem - bouráren a jatek. Jsme také výrobcem stájové a pastevní technologie.

Jednou z našich hlavních činností je dodávka a instalace robotické technologie WASSERBAUER – automatický systém krmení, zastýlání a přihrnování. Novinkou je systém dopravy krmiva ze silážní jámy přímo na krmný stůl ve stáji, v kombinaci s automatickým systémem zakrývání a odkrývání silážní jámy.

V. Racek je výhradním dealerem irské firmy Nugent, která vyrábí přepravníky pro skot a další technologie pro manipulaci s krmivem a se zvířaty.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon F přízemí / 021

Adresa firmy

Adresa

č. p. 108
391 31, Dražice
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 605 834 016

Zastoupené značky

Nugent Engineering

15 Stroje dopravní a manipulační

Wasserbauer Futterungstechnik

20 Měřicí, diagnostická, laboratorní a automatizační technika

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše