TECHAGRO

Mezinárodní veletrh zemědělské techniky

RIELA Polska Sp. z o.o.

Vytisknout

RIELA je lídrem na evropském trhu ve výstavbě kompletních skladovacích, sušících a čistících zařízení obilí. Naše nabídka zahrnuje přes 400 modelů sil s plochým dnem a násypek s nosností od 30 do 20 000 tun. Kombinace mnoha jednotlivých sil dohromady poskytuje prakticky neomezený úložný prostor.

Při výrobě obilných sil, skladovacích hal, sušáren, úklidových místností a mísíren klademe důraz především na solidní zpracování a použitelnost. Každý náš produkt splňuje všechny technické požadavky a platné normy a je také plně modifikovatelný - jeho parametry lze měnit v souladu s očekáváním a ekonomickými potřebami.

Doporučujeme vám, abyste se blíže podívali na naši nabídku sil a zařízení, která zlepší práci na každé farmě a v malých i velkých podnicích zabývajících se skladováním a zpracováním obilí. Jako výrobce komplexních skladových zařízení vám poskytujeme pouze odolná a praktická řešení.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon G1 - jižní křídlo / 036

Adresa firmy

Adresa

Przemysłowa 3
84-110, Kartoszyno
Polsko Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+48 567 549 40
E-mail: info@riela.pl

Zastoupené značky

RIELA

16 Stroje a zařízení pro posklizňovou úpravu, zpracování, konzervaci a skladování úrody

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše