URBIS

The Smart Cities Meetup

Docházkový a HR systém Alveno

Vytisknout
IČO: 26297850

Docházkový a HR systém Alveno je produkt brněnské softwarové společnosti IRESOFT. Jedná se o cloudový systém, který je jednoduchý na ovládání, snadno jím naplánujete směny kolegům, umožní plánování nepřítomnosti, a to vše v souladu s českou legislativou. Všechna data pak vyexportujete do více než 35 mzdových systémů.

Součástí Alvena může být i HR systém, který umožňuje vytvářet si vlastní digitální šanony a dokumenty, které snadno elektronicky podepíšete jak Vy, tak Vaši kolegové. V systému navíc můžete jednoduše evidovat (drobný) majetek, mít přehled o zaměstnaneckých datech a naplánovat si jakýkoliv personální proces díky funkci checklistů (úkolovníku).

Alvenu již důvěřuje více než 3 000 společnosti v České a Slovenské republice, denně se do něj přihlašují stovky tisíc uživatelů. Všichni tito uživatelé tak pomáhají s vylepšováním systému a šetří tak drahocenný čas. Alveno, protože čas je to nejcennější, co máte… Neplýtvejte jím.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon A1 přízemí / 004

Adresa firmy

Adresa

Purkyňova 99
612 00, Brno
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 734 102 652
E-mail: info@alveno.cz

Zastoupené značky

Docházkový a HR systém Alveno

9.2 HR management a její nástroje

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše