URBIS

The Smart Cities Meetup

H.L.F. spol. s r.o.

Vytisknout
IČO: 61248177

H.L.F. spol. s r.o. je tradiční českou firmou působící od roku 1996 v oblasti automobilového a elektrotechnického průmyslu. Vyrábíme spínače, přepínače, tlačítka, konektory, kabelové svazky, objímky žárovek a kontrolní svítilny.
Kombinace technologií lisování kovů, obrábění kovů, lisování plastů, montáže a služeb nástrojárny nám umožňuje velmi efektivní a flexibilní přístup k požadavkům zákazníků.

V reakci na situaci v průběhu proti pandemických opatření jsme se rozhodli investovat do vývoje nového produktu - stavebnicového konstrukčního systému.

V letech 2021 až 2023 probíhal vývoj systému CUBSY – modulární stavebnice a sw konstrukční aplikace.. Od roku 2024 jsme připraveni oslovovat a uspokojovat naše partnery a zákazníky v oblasti konstrukčních systémů CUBSY.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon A1 přízemí / 022

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše