URBIS

The Smart Cities Meetup

Budapest Chamber of Commerce and Industry

Vytisknout
IČO: 18067666

Budapešťská obchodní a průmyslová komora (BCCI) je nejen nejstarší, ale také největší obchodní a průmyslovou komorou v Maďarsku, která sdružuje přibližně 4000 podniků z různých odvětví hospodářství. BCCI se snaží podporovat hospodářský růst a zájmy svých členů a města Budapešti. BCCI se také aktivně podílí na legislativním procesu, realizaci hospodářských programů a regionálním rozvoji hlavního města. BCCI nabízí svým členům a podnikatelské komunitě řadu služeb a pomoci, jako jsou ekonomické analýzy, odborná školení, doporučení, obchodní vztahy a právní a daňové poradenství. BCCI ví, že úspěch země závisí na úspěchu jejích podniků.
Naším posláním je podporovat hospodářský rozvoj a zastupovat zájmy našich členů a místních podniků v Budapešti. Přijímáme myšlení "glokalizace", což znamená, že se staráme jak o místní potřeby, tak o globální výzvy. Jako komora hlavního města v zemi hrajeme vedoucí roli v maďarském systému obchodních a průmyslových komor. Pomáháme malým a středním podnikům efektivně fungovat a pronikat na mezinárodní trhy. Podílíme se na tvorbě hospodářské legislativy, lobbingu, analýzách, návrzích, stanoviscích a informacích, jakož i na spolupráci s vládou a místními orgány. Využíváme povinnou registraci podniků, která poskytuje komplexní a aktuální databa.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon A1 přízemí / 049

Adresa firmy

Adresa

Krisztina körút 99.
1016, Budapest
Maďarsko Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+36 148 820 00

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše