Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

Asociace korozních inženýrů, z.s.

Vytisknout
IČO: 45249067

Asociace korozních inženýrů, z.s. / Association of Czech and Slovak Corrosion Engineers (AKI) je nezisková organizace, která byla založena v roce 1990 pracovníky v oboru korozního inženýrství a povrchových úprav. AKI sdružuje firmy a výzkumné pracovníky, korozní inženýry, techniky a další osoby aktivní v oblasti protikorozní ochrany působící na území České republiky a Slovenska.

Cílem AKI je dlouhodobě snižovat ztráty způsobené korozí šířením a poskytováním přístupu k informacím, předáváním znalostí, vzděláváním studentů i zkušených pracovníků a zvyšováním všeobecného povědomí o korozní ochraně.

Asociace korozních inženýrů pořádá kurz Korozní inženýr a kurz Korozní technik, dále nabízí specializované kurzy na témata související s korozí. Každý rok v listopadu také pořádá konferenci AKI Konference AKI, s podtitulem Koroze a ochrana materiálů, která je tradičním setkáním korozních inženýrů z aplikační a akademické sféry. Představuje vzácnou příležitost pro konstruktivní dialog mezi praktiky z chemického, energetického, petrochemického průmyslu a jiných odvětví a korozními výzkumníky. Každý má šanci navázat nové kontakty a získat nové zkušenosti a vědomosti díky věcné kritice odborně zdatného publika, zpětné vazbě od praktiků, nebo naopak širokému teoretickému rozhledu akademiků.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon E přízemí / 042

Adresa firmy

Adresa

Technická 5
166 28, Praha 6 - Dejvice
Česká republika Zobrazit sídlo na mapě
Tel:
+420 605 765 560

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše