Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

FRAID DISCHI s.r.l.

Vytisknout
IČO: 671000982

Fraid dischi je společnost, která se specializuje na výrobu bavlněných a sisálových kotoučů, materiálů určených pro broušení a výrobu brusných a leštících past.
Naše historie má své kořeny v roce 1958, kdy Luciano Raineri založil společnost v kůlně pod svým domem v Sabbio Chiese, v provincii Brescia v severní Itálii. Již na samém začátku se společnost zaměřila na výrobu leštících kotoučů. První leštící kotouče byly vyráběny z látek pocházejících z vojenských oděvů a bavlněného materiálu druhé jakosti.
V roce 1985 přešlo vedení na jeho syna Giuseppe Raineriho, dosavadního ředitele společnosti, který v té době rozšířil výrobu společnosti o nové produkty a expandoval na zahraninčí trhy. V současné době se snaží stále oslovit nové zákazníky s nabídkou široké škály výrobního portfolia společnosti.
Našim zákazníkům nabízíme více než 50 let zkušeností v oboru leštění a úpravy povrchů, dále poskytujeme specifické poradenství v oblasti optimalizace výroby, kdy garantujeme zákazníkům servis a poradenství dle skutečných potřeb každé jednotlivé společnosti ve vztahu k trhu, který pokrývá, a zdrojům, které má.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon E přízemí / 027

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše