Mezinárodní strojírenský veletrh

Nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě

GUMEX, spol. s r.o.

Vytisknout
IČO: 49975366

Česká rodinná firma GUMEX patří již 30 let mezi přední experty na hadice a těsnění. V letošním roce byla zařazena do kategorie „GOLD“ v programu 29 nejlépe řízených firem Česka v rámci Czech Best Managed Companies – toto ocenění jí udělila společnost Deloitte.

GUMEX na letošním veletrhu představí průřez sortimentem se zaměřením na nejžádanější produkty. Kromě tradičních hadic, profilů a těsnění na míru z plochých kompaktních i porézních materiálů předvede i celou řadu novinek: frézované výrobky z plastů, pryží a kompozitních materiálů, zhotovené pomocí nové technologie – 5osého obráběcího centra, hliníkové sendvičové panely a další inspirativní produkty. Návštěvníci stánku si budou moci jako vždy vlastnoručně „osahat“ vzorky nových materiálů a poradit se o optimálním řešení konkrétních aplikací ve svých provozech.

UMÍSTĚNÍ: Pavilon G1 - jižní křídlo / 072

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.
Příjmout vše