Festival chutí

Übersetzung nicht verfügbar.

Tematické restaurace připraví různorodé speciality, které zaženou hlad

O nejrůznější potravinářské výrobky a pestré pochutiny k vyzkoušení nebude na Festivalu chutí nouze. Jedlíci s pořádným hladem, které pouhé ochutnávání nenasytí, však rozhodně uvítají čtyři tematické restaurace, které v sobě ukrývá pavilon C v každém z jeho čtyř rohů. A je se rozhodně na co těšit.

Kdo touží okusit kuchyni našich východních sousedů, měl by zajít do koutku věnovanému slovenské kuchyni, který návštěvníci najdou v pavilonu C hned dvakrát. Uvaří tam kapustnici s klobáskou, kořeněné hovězí ragú nebo roastbeef s hořčičnou majonézou.

Domácí patrioti stoprocentně nesmí minout tradiční českou restauraci, kterou přichystala firma EXPO Food. Pochutnají si tam například na vypečené kachničce, vepřové kýtě a zahladí sladkými lívanečky. Kdo neholduje lívancům, může jako sladkou tečku okusit hanácký koláč.

Fajnšmekři si určitě přijdou na své ve Zvěřinové restauraci. Začít mohou pivní cibulačkou nebo zvěřinovou gulášovkou a potom si jako hlavní chod vybrat třeba mezi marinovaným šašlikem z mufloního masa či smaženým řízkem z kančího selete.

Weitere News von der Messe

Nastavení cookies

Ke sledování a analýze návštěvnosti na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Tyto soubory mohou obsahovat osobní údaje. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je dle platné legislativy vyžadován váš souhlas.